De eerste afvaart van de Vechtezomp in Gramsbergen op tweede Pinksterdag, met maximaal 8 passagiers. Jaco en Alice Griffioen uit Ouderkerk aan den IJssel bemensen de eerste afvaart.

foto Max de Krijger

editie Vechtdal

20200601
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste afvaart van de Vechtezomp in Gramsbergen op tweede Pinksterdag, met maximaal 8 passagiers. Jaco en Alice Griffioen uit Ouderkerk aan den IJssel bemensen de eerste afvaart. foto Max de Krijger editie Vechtdal 20200601 © M Dkrijger

Eerste afvaart Vechtezomp van Gramsbergen naar het Duitse Laar

Met maximaal acht personen, desinfectiespullen, mondkapjes en gezondheidsverklaringen aan boord kiest de Vechtezomp in Gramsbergen weer het ruime sop. De eerste afvaart van dit jaar was vandaag, op tweede Pinksterdag.

  1. Hutten Staalbouw bouwt grote extra hal in Hardenberg
    PREMIUM

    Hutten Staalbouw bouwt grote extra hal in Hardenberg

    Het nieuwe gebouw wordt circa twee meter hoger dan het huidige fabriekspand, waardoor de productie mogelijk wordt van zogeheten 'specials’ in de staalbouw: van zeer complexe staalconstructies en XL-formaten. Dankzij de nieuwbouw kan Wielen Steel Productions, dat nu net over de grens is gevestigd bij Wielen, ook terugkeren naar het moederbedrijf in Hardenberg. ,,Alles onder één dak zorgt voor een grotere efficiency en bereikbaarheid’’, aldus Hutten.

Vechtdal