Volledig scherm
Voor elk wat wils op het eerste Fest-Event op het buitenterrein van de Evenementenhal Hardenberg. © Fest-Event

Eerste Fest-Event Hardenberg zonnig van start

Het buitenterrein van de Evenementenhal Hardenberg staat sinds vrijdag in het teken van de eerste editie van ‘Fest-Event'. Dit nieuwe outdoor-evenement telt meer dan zestig stands op het gebied van interieur, lifestyle, mode, wellness, gezondheid,  tuin en buitenleven. 

Ook zijn er foodtrucks, ‘horecapleinen’ en is ook gezorgd voor attracties voor kinderen zoals een draaimolen en springkussen, en voorstellingen van professor Bombasticus die allerlei spectaculaire proefjes doet. Her en der op het terrein staan witte pagodetenten, zijn loungeplekken ingericht met strobalen en pallethout, en hangen tientallen lampionnen. Fest-Event is zaterdag 25 en zondag 26 mei nog te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Het Foodtruckfestival, zaterdag van 17.00 tot 21.00 uur, is gratis toegankelijk.

  1. Zeer grote brand in winkelstraat Dedemsvaart onder controle
    UPDATE | VIDEO

    Zeer grote brand in winkel­straat Dedems­vaart onder controle

    In de Julianastraat in Dedemsvaart heeft woensdagmiddag een grote woningbrand gewoed, die werd veroorzaakt door blikseminslag. De brandweer schaalde rond 13.00 uur op van zeer grote brand naar GRIP 1, wat betekent dat er overleg nodig was tussen de verschillende hulpdiensten. De brandweer had veel moeite om de brandhaard te vinden. Dat lukte na ruim een uur, waarna de brand kon worden bestreden. Uiteindelijk volgde om kwart over drie het sein dat de brand meester was.

Vechtdal