Een paal zorgde voor een flinke schade aan de wagen.
Volledig scherm
Een paal zorgde voor een flinke schade aan de wagen. © 112 Hardenberg

En wéér schiet een caravan los: vroegtijdig einde vakantie in Mariënberg

‘Bewolkt met losschietende caravans’, dat zou het weerbericht van deze dagen kunnen zijn. Nadat gisteren in Emmeloord een caravan zijn eigen bestemming ging zoeken, was het vanmorgen weer raak op de Beerzerweg in Mariënberg. Een gezin kon vroegtijdig van vakantie terugkeren nadat hun caravan zich in een paal naast een weiland  boorde.

 1. Vertrek Pieter Omtzigt slaat in als een bom bij CDA-prominenten uit Oost-Nederland
  PREMIUM
  Update
  11

  Vertrek Pieter Omtzigt slaat in als een bom bij CDA-prominen­ten uit Oost-Nederland

  De beslissing van Pieter Omtzigt om het CDA na 17 jaar Kamerlidmaatschap te verlaten is onder CDA-prominenten in Oost-Nederland hard aangekomen. Zij waarderen Omtzigt en delen veel van de harde kritiek die Omtzigt verwoordt in zijn uitgelekte analyse. ,,De stijl van Pieter zou meer de norm moeten worden in het CDA: Scherpte durven opzoeken, met de inhoud bezig zijn en naast mensen gaan staan.’’
 2. ‘Kleine’ verkeersfout in Dedemsvaart: slachtoffer voorgoed invalide
  PREMIUM

  ‘Kleine’ verkeers­fout in Dedems­vaart: slachtof­fer voorgoed invalide

  Nog dagelijks spookt het door het hoofd van een automobilist die vorig jaar een ernstig ongeluk veroorzaakte op de weg Noord Stegeren in Dedemsvaart. Hij botste op een tegenligger, die door de klap in een keer van haar zelfstandigheid is beroofd. De vrouw op leeftijd heeft een dwarslaesie opgelopen, waardoor ze niet meer kan lopen, incontinent is geworden en voor alles afhankelijk is geworden van hulp om haar heen.

Vechtdal