CEO van Easyfairs Nederland Jeroen van Hooff voor de Evenementenhal Hardenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
CEO van Easyfairs Nederland Jeroen van Hooff voor de Evenementenhal Hardenberg. © Alex Mulder

Evenementenhal Hardenberg wil graag weer uit de startblokken

De directie van Evenementenhal Hardenberg staat in de startblokken om snel weer beurzen te organiseren. De economische schade is er niet alleen voor moederbedrijf Easyfairs Nederland, maar ook voor de regionale economie, waarschuwt CEO Jeroen van Hooff.

De topman van Easyfairs Nederland praat woensdag met waarnemend burgemeester Jan Willem Wiggers over de mogelijkheden binnen de veiligheidsregio om vakbeurzen en zakelijke bijeenkomsten te kunnen organiseren. Zijn bedrijf heeft een plan gemaakt om deze evenementen volgens de anderhalvemeternorm te kunnen organiseren. Van Hooff hoopt op z’n laatst per 1 september, de traditionele startdatum van het beurzen- en congressenseizoen, weer open te kunnen. En als het kan nog eerder.

 1. Hardenberg bezingt saamhorigheid in coronacrisis met eigen lied in leeg nieuw ziekenhuis
  PREMIUM
  video

  Hardenberg bezingt saamhorig­heid in coronacri­sis met eigen lied in leeg nieuw ziekenhuis

  De linten en de lijnen, zover mag je gaan. De vrijheid die we hebben, dwingt ons stil te staan. Elkaar de hand te reiken, het is niet meer wat het was. Je woorden van liefde, kaatsen tegen glas... Samen met sprekende zwart-witfoto’s uit het dagelijks leven en muziek van een zeskoppige band vormen deze songteksten ‘Oog van de storm’, een indrukwekkend slotlied van de documentaire ‘Lotgenoten’ dat lekker in het gehoor ligt en makkelijk meezingt.
 2. Masévon investeert met nieuw pand in Hardenberg in hightech-regio ‘Vechtdal Valley’
  PREMIUM
  Hightech

  Masévon investeert met nieuw pand in Hardenberg in high­tech-re­gio ‘Vechtdal Valley’

  Wat is toch dat ‘Best bewaarde geheim van Hardenberg’? Masévon Group schermt ermee op een groot bord langs de N36 waar ze een nieuw pand bouwen voor een nieuwe tak: Masévon Advanced Systems. Het bedrijf speelt een belangrijke rol in de hightech-branche rond Hardenberg. ,,Ik noem het hier Vechtdal Valley”, zegt CEO Henk Kieft, met een knipoog naar de beroemde techregio in Californië.

Vechtdal