Fietser aangereden op de rotonde in Hardenberg.
Volledig scherm
Fietser aangereden op de rotonde in Hardenberg. © 111 Hardenberg

Fietser gewond na botsing met auto in Hardenberg

Een vrouw is gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de rotonde Europaweg en de Bruchterweg in Hardenberg. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Herman adviseert grensgangers uit Vechtdal en Duitsland: ‘Pas op met thuiswerken’
  PREMIUM

  Herman adviseert grensgan­gers uit Vechtdal en Duitsland: ‘Pas op met thuiswer­ken’

  Steeds meer Overijsselse bedrijven die kampen met personeelstekorten, zoeken ook over de landsgrenzen heen naar nieuwe medewerkers. Veel grensgangers kiezen voor een baan als pendelaar. Maar daar zitten wel haken en ogen aan, benadrukt Herman Lammers, adviseur namens Euregio. De wet- en regelgeving in beide landen verschillen van elkaar. En daarom moet bijvoorbeeld goed worden bekeken aan welk land belasting moet worden afgedragen en hoe het staat met thuiswerken.
 2. Waarschuwing voor militair vlagvertoon Ommen: ‘Het is slechts spel’
  PREMIUM

  Waarschu­wing voor militair vlagver­toon Ommen: ‘Het is slechts spel’

  Inwoners van de Ommer buurtschappen Junne en Stegeren zijn gewaarschuwd. Vrijdag kunnen ze plotseling oog in oog komen te staan met bewapende strijders en ronkende legervoertuigen. Met de oorlog in de Oekraïne zo dichtbij kan dat tot schrikreacties leiden. Daarom schreef Stichting Ommen 75 Jaar Vrijheid een geruststellende brief over een militair spel dat zich vrijdagavond afspeelt rond droppingsterrein Stegerenseveld.

Vechtdal