Fietser overleden na aanrijding met busje in De Krim

VideoEen fietser is vanmorgen overleden na een aanrijding op de Coevorderweg in De Krim. Daar werd de fietser door een busje geschept. 

Politiewoordvoerder Jennifer Schoorlemmer bevestigt dat er iemand bij het ongeluk om het leven is gekomen, maar kan omdat de familie van het slachtoffer nog niet geïnformeerd is verder geen informatie verstrekken. Ook over de oorzaak kan ze nog niks zeggen: ,,We doen nu onderzoek op de plek van het ongeluk.’’ 

De melding van de aanrijding was om kwart over acht. Daarbij werd ook gemeld dat er een persoon te water was geraakt. De Coevorderweg is afgesloten voor al het verkeer voor onderzoek.

Volledig scherm
Hulpverleners op de plek van het ongeluk in De Krim. © 112 Hardenberg
  1. 20-2-20 populaire trouwdatum in Dalfsen en Hardenberg; Ommer agenda nog leeg
    PREMIUM

    20-2-20 populaire trouwdatum in Dalfsen en Hardenberg; Ommer agenda nog leeg

    Koning Willem Alexander en koningin Máxima ontketenden met hun huwelijk op 02-02-2002 een ware rage: trouwen op ‘de perfecte datum’. Zo waren 06-06-’06 en 1-7-’17 populaire data om een relatie te bekronen met goud of zilver. Ook dit jaar liggen weer enkele bijzondere cijfercombinaties in het verschiet. Met als topper 20-02-2020. Die donderdag is het drukker dan normaal in de trouwlocaties in het Vechtdal.

Vechtdal