De plankaart van de bouwontwikkeling in het gebied Slotgraven in Hardenberg. In totaal moeten er 47 woningen gebouwd worden.
Volledig scherm
De plankaart van de bouwontwikkeling in het gebied Slotgraven in Hardenberg. In totaal moeten er 47 woningen gebouwd worden. © Ter Steege

Gasloos wonen in centrum Hardenberg

Stadswoningen, appartementen en rijwoningen. In totaal bijna 50 woningen gaat Ter Steege Bouw Vastgoed ontwikkelen in het hart van Hardenberg, in het gebied Slotgraven. Waar vroeger het gemeentehuis, de bibliotheek en (nu nog) het waterschapsgebouw stonden, verrijzen de nieuwe woningen in een parkachtige groene omgeving. 

  1. Piet-Cees leidt nu al tweemansfractie Hardenberg: Erik Volkers verlaat CDA ook
    PREMIUM

    Piet-Cees leidt nu al tweemans­frac­tie Hardenberg: Erik Volkers verlaat CDA ook

    Piet-Cees van der Wel die als onafhankelijk raadslid doorgaat na zijn vertrek bij CDA Hardenberg, vormt na het zomerreces zelfs een tweemansfractie. CDA-raadslid Erik Volkers is het niet eens met het besluit van zijn fractie en afdelingsbestuur om geen onderzoek te doen naar het lekken van een intern memo aan deze krant waarin Van der Wel zich uitspreekt tegen de vorming van een college met OpKoers-wethouder Linda Verschuur, en sluit zich daarom bij hem aan.

Vechtdal