Het bankje onder de boom met de eikenprocessierupsen in Gramsbergen. Nadat Harm Touwslager bij het park meldde dat hij daardoor letsel had opgelopen werden rood-witte linten geplaatst. Enkele dagen later is het bankje verwijderd.
Volledig scherm
Het bankje onder de boom met de eikenprocessierupsen in Gramsbergen. Nadat Harm Touwslager bij het park meldde dat hij daardoor letsel had opgelopen werden rood-witte linten geplaatst. Enkele dagen later is het bankje verwijderd. © JBL&G

Gast recreatiepark Gramsbergen kreeg 1750 euro smartengeld voor letsel jeukrups

De verzekeraar van recreatiepark 't Hooge Holt bij Gramsbergen heeft 1750 euro smartengeld uitgekeerd voor het letsel dat een gast opliep door eikenprocessierupsen. 

  1. Op 30 liter zonnebloemolie tuft Hardenberger met antieke trekker en pipowagen 450 km van camping naar camping
    PREMIUM

    Op 30 liter zonnebloem­olie tuft Hardenber­ger met antieke trekker en pipowagen 450 km van camping naar camping

    Op vakantie krijgt Eg Geerligs uit de Hardenbergse buurtschap Hoogenweg altijd veel bekijks. Voorbijgangers steken de duim op als hij passeert. En dat is niet alleen vanwege zijn imposante walrussnor, maar vooral dankzij de bijzondere combinatie waarmee de 67-jarige Geerligs door het land trekt. Zijn nachtverblijf is een oude pipowagen, niet getrokken door het legendarische ezeltje Nononono maar een luidruchtig puffende Lanz Bulldog.

Vechtdal