Cliënten van de ArtCrew, 't Gilde en InBeeld zetten in de zomer van 2019 met verf hun handdrukken op het gebouw van de oude Rabobank in Hardenberg. Anne van den Hoek (van InBeeld, tweede van links) helpt een handje.
Volledig scherm
PREMIUM
Cliënten van de ArtCrew, 't Gilde en InBeeld zetten in de zomer van 2019 met verf hun handdrukken op het gebouw van de oude Rabobank in Hardenberg. Anne van den Hoek (van InBeeld, tweede van links) helpt een handje. © Alex Mulder

Gebruikers oude bank Hardenberg moeten in maart weg en zoeken nieuw onderkomen

De gebruikers van de oude Rabobank in Hardenberg weten nog niet waar ze heen moeten als ze in maart het pand aan De Spinde moeten verlaten. Volgend jaar wordt de oude bank gesloopt, om plaats te maken voor drie gebouwen met op de begane grond ruimtes voor kantoren, dienstverlening en zorg, en daarboven appartementen. 

  1. Burgemeesters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen
    PREMIUM

    Burgemees­ters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen

    Ze hebben er even op moeten wachten, maar vandaag hebben dertien inwoners van Dalfsen, Ommen en Hardenberg eindelijk hun beloofde lintje thuis. Op de dag van de jaarlijkse lintjesregen voorafgaand aan Koningsdag, op vrijdag 24 april, kregen ze het heugelijke nieuws al wel te horen dat het Zijne Majesteit had behaagd om hen een koninklijke onderscheiding toe te kennen. Maar de versierselen konden vanwege de coronacrisis niet worden uitgereikt.

Vechtdal