Na de opening in de zomer van 2018 van een tunnel onder de N34 voor autoverkeer van en naar sportpark De Boshoek, werd de vertrouwde route via de Hessenweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dat laatste was voor veel betrokkenen een onaangename verrassing.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de opening in de zomer van 2018 van een tunnel onder de N34 voor autoverkeer van en naar sportpark De Boshoek, werd de vertrouwde route via de Hessenweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dat laatste was voor veel betrokkenen een onaangename verrassing. © Gerard Vrakking

Hardenberg moet inwoners beter betrekken bij plannen: ‘vinger aan de pols bij windpark Sibculo’

De inspraak van en communicatie met inwoners van Hardenberg kan en moet beter bij ruimtelijke projecten in hun omgeving. Dat concludeert de rekenkamercommissie van de gemeente in een onderzoek naar  de ‘participatie’ van Hardenbergers bij vier concrete projecten: de komst van het asielzoekerscentrum naar de Heemserpoort, de aanleg van een tunnel onder de N34 naar sportpark De Boshoek, de realisering van bedrijventerrein Broeklanden-Zuid en het zonnepark Lutten Levert.