De Parkweg in Hardenberg, met links het Zone en Alfa College. De gemeente paste de plannen voor aanpak van de weg aan naar aanleiding van zienswijzen op het nieuwe gemeentelijk verkeer en vervoersplan.
Volledig scherm
PREMIUM
De Parkweg in Hardenberg, met links het Zone en Alfa College. De gemeente paste de plannen voor aanpak van de weg aan naar aanleiding van zienswijzen op het nieuwe gemeentelijk verkeer en vervoersplan. © Frank Uijlenbroek

Hardenberg wil miljoenen investeren voor verbeteren onveilige verkeerssituaties

De gemeente Hardenberg heeft de ambitie de komende tien jaar tientallen verkeerssituaties te verbeteren. Daartoe trekt ze per jaar een miljoen euro uit voor de aanpak van wegen, kruisingen en fietspaden. 

 1. Zangeres Anja Dalhuisen uit Hardenberg had nooit spijt van The Voice: ‘Alleen maar positieve herinneringen’
  PREMIUM

  Zangeres Anja Dalhuisen uit Hardenberg had nooit spijt van The Voice: ‘Alleen maar positieve herinnerin­gen’

  Anja Dalhuisen is vanavond te zien in de tweede aflevering van het tv-programma ‘Better than ever’ op RTL4. De Hardenbergse zangeres deed mee aan het derde seizoen van ‘The Voice of Holland’, waarin ze het in 2012 tot de kwartfinales schopte. Een landelijke doorbraak bleef echter uit. In dit nieuwe tv-programma vertelt ze over de tijd na haar veelbelovende deelname en zingt ze uiteraard ook een lied.
 2. Richard Meijer uit Hoonhorst wordt diaken Emmanuelparochie: ‘Als je geeft, mag je ook veel ontvangen’
  PREMIUM

  Richard Meijer uit Hoonhorst wordt diaken Emmanuelpa­ro­chie: ‘Als je geeft, mag je ook veel ontvangen’

  Richard Meijer uit Hoonhorst, een van de woordvoerders van de Veiligheidsregio IJsselland, gaat voor een nieuwe roeping. Zaterdag zou hij tot diaken worden gewijd in de kathedraal van Utrecht, maar door de strenge coronaregels en de vele besmettingen is die plechtigheid voorlopig uitgesteld. Na zijn wijding gaat Meijer in zijn vrije tijd aan de slag als onbezoldigd diaken in de Emmanuelparochie.

Vechtdal