Volledig scherm
Burgemeester Peter Snijders voor het gemeentehuis. © Frank Uijlenbroek

Hardenbergse burgemeester Snijders herbenoemd

Peter Snijders is dinsdagavond officieel herbenoemd tot burgemeester van de gemeente Hardenberg. De gemeenteraad gaf in mei dit jaar aan graag verder te willen met de heer Snijders als burgemeester voor een nieuwe periode van zes jaar.

De minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk droeg Peter Snijders voor herbenoeming voor bij de Koning. De aanbeveling tot herbenoeming is bij koninklijk besluit bekrachtigd.

De Commissaris van de Koning in Overijssel Ank Bijleveld nam gisteravond in het gemeentehuis van Hardenberg de belofte af van Snijders (VVD).

  1. Skyte Naturelodge nieuwe parel natuurcamping Diffelen

    Skyte Naturelod­ge nieuwe parel natuurcam­ping Diffelen

    De eerste gasten zijn notabene helemaal vanuit Delft afgereisd voor de rust en de schoonheid van het mooie Vechtdal. Sylvia van Meurs en Petra Rodenburg zitten lekker buiten, nippend aan een kopje thee, als het bonte gezelschap van de eigenaren Martin en Herma, fotograaf en verslaggever de serene rust enigszins komen verstoren op zoek naar de eerste ervaringen in deze duurzame en robuuste accommodatie voornamelijk opgetrokken uit onbewerkt hout.

Vechtdal