Volledig scherm
PREMIUM
Koen Cramer wil als componist de filmindustrie in Hollywood veroveren. ,,De muziek spreekt een ander zintuig aan, waardoor je specifieke emoties op kan roepen.’’ © Michelle Acosta

Hardenbergse componist Koen Cramer vertrekt met koffer vol dromen naar Hollywood

Muziekcomponist Koen Cramer richt al zijn pijlen op een doorbraak in Hollywood. De jonge Hardenberger vertrekt volgende maand naar Los Angeles om daar in de filmmuziek zijn leven op te bouwen.

Als je het wil maken in de filmindustrie is Hollywood de plek waar je moet zijn. Koen Cramer (24) besefte dat en stuurde daarom zo’n vijftig mailtjes richting Los Angeles. Vaak kreeg hij geen reactie, maar Cavalry Music wilde wel gebruik maken van de componist uit Hardenberg.

 1. 20-2-20 populaire trouwdatum in Dalfsen en Hardenberg; Ommer agenda nog leeg
  PREMIUM

  20-2-20 populaire trouwdatum in Dalfsen en Hardenberg; Ommer agenda nog leeg

  Koning Willem Alexander en koningin Máxima ontketenden met hun huwelijk op 02-02-2002 een ware rage: trouwen op ‘de perfecte datum’. Zo waren 06-06-’06 en 1-7-’17 populaire data om een relatie te bekronen met goud of zilver. Ook dit jaar liggen weer enkele bijzondere cijfercombinaties in het verschiet. Met als topper 20-02-2020. Die donderdag is het drukker dan normaal in de trouwlocaties in het Vechtdal.
 2. Harm (81) uit Dedemsvaart vindt het Wilhelmus maar niets en schreef een nieuwe tekst
  PREMIUM
  video, poll & quiz

  Harm (81) uit Dedems­vaart vindt het Wilhelmus maar niets en schreef een nieuwe tekst

  ‘Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed,’ wordt als het aan Harm Leffers uit Dedemsvaart ligt in het vervolg ‘Wie 't rood wit blauw wil hijsen, heeft 't paspoort van ons land’. En het volgens hem maar wat vage ‘ben ik, vrij, onverveerd’ en de ongepaste ode aan 'den Koning van Hispanje’ kunnen ook wel uit het volkslied geschrapt worden. ,,Tijd voor verandering.”

Vechtdal