Volledig scherm
© RTL

Hardenbergse Edwin Evers afgeleid door 'halfnaakte' Chantal Janzen

Radio 538-dj Edwin Evers (45) staakte zijn ochtendshow twee weken geleden pardoes toen presentatrice Chantal Janzen (37) zijn studio kwam binnen wandelen. Geen rariteit opzich, zij het dat Chantal niets meer om het lijf had dan een roze handdoekje en matchend badmuts op haar hoofd. De blondine had een logeerpartijtje bij Evers achter de rug en zette haar ochtendritueel rustig op zijn werk voort.

,Sorry, ik ben even afgeleid'', aldus een verbaasde Evers. Onder het gelach van zijn sidekicks: ,,Er komt hier een halfnaakte Chantal Janzen binnenlopen.'' Vervolgens, richtend tot de man met wie hij in gesprek was: ,,Nu weet ik niet eens meer wat ik vroeg eigenlijk.''

In beelden die vandaag zijn vrijgegeven aan AD.nl blijkt dat Chantal rustig doorgaat met tandenpoetsen en tandpasta uitspuugt in de prullenbak. ,,Chantal, wat is dit?'', roept Evers verontwaardigd, waarop de RTL-presentatrice droogjes antwoordt dat ze zich helemaal thuis voelt.

Voor het blok
Chantal zette Evers twee weken geleden voor het blok door in een live uitzending te vragen wanneer zij - in het kader van haar eigen programma Chantal Blijft Slapen - eindelijk bij de populaire dj mocht overnachten. ,,Nou ja. Eh, deal!'', klonk het na enig gedram.

Van slapen kwam echter weinig terecht, want Evers - die in Hardenberg woont en in Hilversum werkt - moet elke werkdag om 6.00 uur paraat staan.

Chantal domineert sinds een maand de donderdagavond van RTL4. Gemiddeld kijken zo'n 1,5 miljoen mensen per week naar de pyjamafeestjes van de blondine. De uitzending met Evers is vanavond te zien.

Goedemorgen Chantal! Ze voelt zich na een nachtje logeren bij dj Edwin Evers helemaal thuis in de 538-studio. Foto: Radio 538 #chantalblijftslapen #rozehanddoekje #edwinevers

Volledig scherm
© RTL

Vechtdal