Volledig scherm
De vuilniszakken werden gevonden in Collendoorn. © Politie Hardenberg

Hennepafval gedumpt in Collendoorn

Op een parkeerplaats in Collendoorn is afval gedumpt. Ongeveer twintig vuilniszakken met afval afkomstig van een hennepkwekerij werden achtergelaten.

De vondst werd vanmorgen gedaan op de parkeerplaats bij een bosgebied langs de Venneweg in Collendoorn. Vermoedelijk werd de afvaldumping gedaan tussen woensdagochtend en donderdagochtend. De politie roept getuigen die wat hebben gezien op zich te melden.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Gramsbergen ontvangt 68 jeugdvoetbalteams uit binnen- en buitenland

    Gramsber­gen ontvangt 68 jeugdvoet­bal­teams uit binnen- en buitenland

    Na een geslaagde proef vorig jaar met 42 teams, ontvangen SV Gramsbergen en VV Raptim Coevorden zaterdag en zondag 68 jeugdteams tijdens het Easter Open-voetbaltoernooi. Niet alleen Nederlandse clubs zijn van de partij, maar ook 34 jeugdteams uit België, Denemarken, Engeland, Schotland en Wales. De internationale Easter Open-toernooien worden op meerdere plaatsen in Nederland gespeeld: een editie Zuid in Noord-Oost Brabant en Noord Limburg, een editie West in Zuid-Holland, en een editie Oost in Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe.
  2. Rijdende winkel wijzigt route in Baalder

    Rijdende winkel wijzigt route in Baalder

    Han Rooth rijdt vanaf dinsdag 23 april een aangepaste route met zijn rijdende winkel in de Hardenbergse wijk Baalder. In een eerste evaluatie na de start van de rijdende winkel in oktober, bleek dat de standplaats bij sporthal De Kamp een groot succes is met een ‘constante stroom van klanten’. Maar bij de Wijkboerderij blijkt de klandizie gering en daarom vervalt die halte. Na overleg met de werkgroep die ijverde voor een rijdende winkel in de supermarktloze wijk Baalder komen hiervoor meerdere locaties in de plaats.

Vechtdal