De Vechtdalrit in 2018, met onder anderen de in Gramsbergen geboren bekende oud-profwielrenner Albert Timmer (midden met baardje). De editie van dit jaar is voorlopig uitgesteld tot vrijdag 23 oktober 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
De Vechtdalrit in 2018, met onder anderen de in Gramsbergen geboren bekende oud-profwielrenner Albert Timmer (midden met baardje). De editie van dit jaar is voorlopig uitgesteld tot vrijdag 23 oktober 2020. © Eigen foto

Het regent afgelastingen in Vechtdal door strenger coronaregime

Na de afkondiging maandagavond van strengere maatregelen om de opmars van het coronavirus een halt toe te roepen, regent het afgelastingen in het Vechtdal. Zo gaan morgen de feestelijke aftrap van het drijvende zonnepark in Kloosterhaar en vrijdag de Vechtdalrit voor netwerkende ondernemers vanuit Hardenberg niet door. De open dag zaterdag op natuurbegraafplaats Hoogengraven in Ommen wordt ook uitgesteld.  

 1. Zijn brief raakte Jesse Klaver, nu gaat Romano (24) uit Hardenberg als jongste GroenLinkser voor Kamerzetel
  PREMIUM
  video

  Zijn brief raakte Jesse Klaver, nu gaat Romano (24) uit Hardenberg als jongste GroenLink­ser voor Kamerzetel

  ‘Koop toch een enkeltje Aleppo’, werd Romano Boshove (24) vanwege zijn ‘buitenlandse gezichtskenmerken’ toegebeten. Gewoon in Hardenberg, waar hij opgroeide maar volgens hem een gevoel heerst dat discriminatie daar niet voorkomt. Hij schreef een brief aan politici, die werd opgepikt door Jesse Klaver en nu is Boshove namens GroenLinks ineens verkiesbaar voor de Tweede Kamer. ,,Politiek is dichterbij dan je denkt.”
 1. Dodelijke aanrijding schokt buurt in Wijchen, vluchtauto gefilmd
  Play

  Dodelijke aanrijding schokt buurt in Wijchen, vluchtauto gefilmd

 2. Tilburgers walgen van sloop en nieuwbouw villa Guus Meeuwis
  Play

  Tilburgers walgen van sloop en nieuwbouw villa Guus Meeuwis

Vechtdal