Over twee weken staat de wedstrijd HHC - PEC Zwolle voor de KNVB-beker op het programma. Donderdagavond was er een voorverkoop voor leden van HHC, waar binnen een uur al vele honderden kaarten werden verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Over twee weken staat de wedstrijd HHC - PEC Zwolle voor de KNVB-beker op het programma. Donderdagavond was er een voorverkoop voor leden van HHC, waar binnen een uur al vele honderden kaarten werden verkocht. © Enzio Ardesch

HHC Hardenberg-PEC Zwolle is lieflijke burentwist, maar begint door maatregelen meer op Feyenoord-Ajax te lijken: ‘Niet naïef zijn’

De kaartverkoop voor het bekerduel tussen HHC Hardenberg en PEC Zwolle is nog niet goed op gang, of de toegangsbewijzen voor uitsupporters zijn al uitverkocht. Zwollenaren worden op sportpark De Boshoek apart gezet, mogen niet vooraf het centrum in, zijn gedwongen met de auto te komen en strikt de adviezen ter plekke op te volgen. Gaat dat niet wat ver, voor zo’n lieflijke burentwist?

2 reacties

  • Jan Kelder

    2 maanden geleden
    Alle kosten die gemaakt worden door overheidsinstantie in en rondom de voetbalvelden moeten betaald worden door de clubs en dit geldt ook voor andere festiviteiten !!! Als je als particulier een beroep doet op ondersteuning van politie o.i.d., moet je het ook zelf betalen of het gaat via de verzekering (dus aangesloten verzekerden) maar niet door de gemeenschap !!!!
  • A.G Sibon

    2 maanden geleden
    Wie draait erop voor de extra politie kosten? Welk potje komt dat?