Leden van de bloemengroep leggen de laatste hand aan de versieringen voor het oogstdankfeest in de rk kerk Alphonsus de Liguori in Slagharen. Links coördinator Grady Meckenfeld, rechts Hannie Wehkamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van de bloemengroep leggen de laatste hand aan de versieringen voor het oogstdankfeest in de rk kerk Alphonsus de Liguori in Slagharen. Links coördinator Grady Meckenfeld, rechts Hannie Wehkamp. © Bert Kamp

Hoezo saaie herfst? Alphonsuskerk Slagharen fleurt op met oogstdankfeest

De bloemengroep versiert de Sint Alphonsuskerk in Slagharen al meer dan twintig jaar voor de oogstdankvieringen eind september. De kunstzinnige creaties met bloemen, fruit, groente en granen krijgen elk najaar veel bekijks. Vanaf vanmiddag kan iedereen een kijkje komen nemen in de opgefleurde kerk. Coronaproof, natuurlijk.

  1. Woedende reacties op ludiek coronafilmpje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’
    PREMIUM
    video & poll

    Woedende reacties op ludiek coronafilm­pje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’

    ‘Ik had mijn kind direct van deze school gehaald’, ‘kindermishandeling!’ en ‘grote pedagogische onkunde’. Het Vechtdal College in Hardenberg heeft een stortvloed aan - veelal negatieve - reacties op sociale media over zich heen gekregen na publicatie van een ludiek bedoeld coronafilmpje. Vooral mensen die tegen het mondkapjes-advies lijken te zijn, openen de aanval op de school.

Vechtdal