Volledig scherm
Het huisje vloog door nog onbekende oorzaak in brand. © Facebook Slagharen Fans

Houten vakantiehuisje op pretpark Slagharen in vlammen op

Een vakantiehuisje op attractiepark Slagharen is vanochtend volledig in vlammen opgegaan. Het zogeheten Buffalo Ranch House stond achter het reuzenrad. Er raakte niemand gewond.

De brand werd rond 10.30 uur gemeld, waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen. Eenmaal op het park bleek er echter weinig meer te redden aan het houten vakantiehuisje.

Gesloopt

Hoewel de huisjes - er staan er meer van op het park - binnenkort gesloopt worden, waren ze voor deze maand nog volgeboekt. Desondanks raakte niemand bij de brand gewond.

Het is onduidelijk hoe het vuur heeft kunnen ontstaan. De brandweer heeft de locatie afgezet en doet onderzoek.

 1. Alleen Folke (71) komt een stickertje plakken in zoektocht naar nieuwe burgemeester Hardenberg
  PREMIUM

  Alleen Folke (71) komt een stickertje plakken in zoektocht naar nieuwe burgemees­ter Hardenberg

  De zoektocht naar een nieuwe Hardenbergse burgemeester start in december. Wat zijn eigenlijk de wensen bij de burger? Woensdagavond mochten zij aangeven welke kwaliteiten zij graag zouden zien. Een handjevol politici plakte een wensensticker op de muur van de raadzaal. En Folke Meijer, als enige geïnteresseerde burger. ,,Ik vind dat een vrouw de voorkeur heeft bij gelijke geschiktheid.”
 2. Dj uit Hardenberg genomineerd voor Party Awards: ‘Dit is echt een erkenning’

  Dj uit Hardenberg genomi­neerd voor Party Awards: ‘Dit is echt een erkenning’

  Als 12-jarig jongetje stond hij jaloers naar de dj in de jeugdsoos in Ommen te kijken. Terwijl de dj het ene cd'tje na het andere opzette, vroeg Bennie Tamminga of hij misschien ook 'eventjes mocht draaien.’ Vanaf toen was hij verkocht. ,,Vanaf dat moment wist ik dat ik hier iets mee wilde doen.’’ Nu, vierentwintig jaar later, is Tamminga genomineerd voor de Party Awards, als ‘Populairste opkomende Party DJ’.

Vechtdal