Volledig scherm
Het huisje vloog door nog onbekende oorzaak in brand. © Facebook Slagharen Fans

Houten vakantiehuisje op pretpark Slagharen in vlammen op

Een vakantiehuisje op attractiepark Slagharen is vanochtend volledig in vlammen opgegaan. Het zogeheten Buffalo Ranch House stond achter het reuzenrad. Er raakte niemand gewond.

De brand werd rond 10.30 uur gemeld, waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen. Eenmaal op het park bleek er echter weinig meer te redden aan het houten vakantiehuisje.

Gesloopt

Hoewel de huisjes - er staan er meer van op het park - binnenkort gesloopt worden, waren ze voor deze maand nog volgeboekt. Desondanks raakte niemand bij de brand gewond.

Het is onduidelijk hoe het vuur heeft kunnen ontstaan. De brandweer heeft de locatie afgezet en doet onderzoek.

  1. Afscheid krijgt extra dimensie voor Hardenbergse burgervader
    video

    Afscheid krijgt extra dimensie voor Hardenberg­se burgerva­der

    Voor Peter Snijders en zijn gezin staat deze week in het teken van afscheid nemen. Na acht jaar verlaat hij Hardenberg als burgemeester, om in Zwolle aan de slag te gaan. Dinsdag legde hij zijn ambtsketen neer tijdens de laatste raadsvergadering die hij mocht leiden, vanavond werd hij uitgezwaaid door honderden Hardenbergers en genodigden tijdens een afscheidsfeest in het gemeentepark in Dedemsvaart. Maar het vaarwel kreeg een extra lading voor de hele familie nadat woensdag Snijders’ moeder overleed.

Vechtdal