Jan Kosters kon niet meer rondkomen door te goochelen, dus besloot hij - geheel in eigen stijl - stadswandelingen te gaan geven in Hardenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Kosters kon niet meer rondkomen door te goochelen, dus besloot hij - geheel in eigen stijl - stadswandelingen te gaan geven in Hardenberg. © Alex Mulder

Jan Kosters goochelt ‘Hertog van Hardenberg’ uit eigen hoge hoed

Jan Kosters was altijd fulltime goochelaar, maar door de coronacrisis kan hij er geen rooie cent mee verdienen. Sollicitatie op sollicitatie volgden, maar een baan kreeg de 40-jarige Hardenberger niet. Nu probeert hij de kost te verdienen met nieuwe stadswandelingen onder leiding van de ‘Hertog van Hardenberg’.

 1. Nieuw rieten dak voor Limiethuisje Boslaan
  PREMIUM

  Nieuw rieten dak voor Limiethuis­je Boslaan

  Hoewel elk pand waar hij een nieuw rieten dak op mag leggen voor hem voldoening geeft, is rietdekker Arend-Jan Slager toch echt wel blij met de klus aan het limiethuisje in Balkbrug. ‘Het leuke hieraan is niet alleen dat het een oud, monumentaal pand betreft uit de tijd van de Maatschappij van Weldadigheid, maar dat het ook in mijn eigen woonplaats ligt.’ Er werden maar liefst zeventien limiethuisjes gebouwd langs de grenzen van de voormalige kolonie, het pand aan de Boslaan 92 is het enige huisje wat nog als zodanig herkenbaar is.
 1. Video van de Dag | ’s Avonds vuurwerk en scheldkanonnades, dag erop broodje kroket. ‘Het raakt ze’

  Video van de Dag | ’s Avonds vuurwerk en scheldka­non­na­des, dag erop broodje kroket. ‘Het raakt ze’

  26 januari
 2. Politie toont beelden relschoppers in Opsporing Verzocht
  Play

  Politie toont beelden relschop­pers in Opsporing Verzocht

Vechtdal