Alfa-studenten wandelen met centrummanager Eduard Plate (links) en lector Alexander Grit door het winkelcentrum.
Volledig scherm
Alfa-studenten wandelen met centrummanager Eduard Plate (links) en lector Alexander Grit door het winkelcentrum. © Alex Mulder

Jongeren vol ideeën voor vitaler Hardenberg

Na afloop van de raadsvergadering spraken Hardenbergse raadsleden deze week in een besloten bijeenkomst met winkeliers en citymanager Eduard Plate over een 'toekomstbestendig winkelcentrum'. Afschaffing van betaald parkeren zou daar aan bij kunnen dragen, maar studenten van het Alfa-college keken de afgelopen tien weken veel verder. Vanmiddag presenteerden ze hun ideeën om het centrum van Hardenberg te vitaliseren en zo meer consumenten tot een bezoek te verleiden.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Vechtdal