De Nieuwe Veste neemt maatregelen tegen vuurwerk op schoolplein.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nieuwe Veste neemt maatregelen tegen vuurwerk op schoolplein. © ANP/Koen van Weel

KABOEM!! De Nieuwe Veste in Hardenberg neemt maatregelen tegen vuurwerk op schoolplein

De Nieuwe Veste in Hardenberg neemt maatregelen tegen het afsteken van vuurwerk op het schoolplein. Dat heeft de middelbare school in een e-mail naar de ouders gestuurd. Bij vuurwerkbezit, zo staat beschreven, zal dat gemeld worden aan ‘de schoolagent’. Directeur Eric Lippold legt uit.

Vanwaar deze e-mail?

 1. Hardenberg bezingt saamhorigheid in coronacrisis met eigen lied in leeg nieuw ziekenhuis
  PREMIUM
  video

  Hardenberg bezingt saamhorig­heid in coronacri­sis met eigen lied in leeg nieuw ziekenhuis

  De linten en de lijnen, zover mag je gaan. De vrijheid die we hebben, dwingt ons stil te staan. Elkaar de hand te reiken, het is niet meer wat het was. Je woorden van liefde, kaatsen tegen glas... Samen met sprekende zwart-witfoto’s uit het dagelijks leven en muziek van een zeskoppige band vormen deze songteksten ‘Oog van de storm’, een indrukwekkend slotlied van de documentaire ‘Lotgenoten’ dat lekker in het gehoor ligt en makkelijk meezingt.
 2. Masévon investeert met nieuw pand in Hardenberg in hightech-regio ‘Vechtdal Valley’
  PREMIUM
  Hightech

  Masévon investeert met nieuw pand in Hardenberg in high­tech-re­gio ‘Vechtdal Valley’

  Wat is toch dat ‘Best bewaarde geheim van Hardenberg’? Masévon Group schermt ermee op een groot bord langs de N36 waar ze een nieuw pand bouwen voor een nieuwe tak: Masévon Advanced Systems. Het bedrijf speelt een belangrijke rol in de hightech-branche rond Hardenberg. ,,Ik noem het hier Vechtdal Valley”, zegt CEO Henk Kieft, met een knipoog naar de beroemde techregio in Californië.

Vechtdal