Karlijn is door naar volgende ronde The Voice Kids

videoBij de eerste de beste uithaal gingen ze allemaal tegelijk om, de vier juryleden van The Voice Kids. En dus is Karlijn Luisman (15) uit Gramsbergen door naar de volgende ronde.

,,Een vrouw die zoveel warmte heeft in het laag en dan ook nog heel hoog kan zingen, dat is uniek", riep Marco Borsato vol bewondering uit. Ook Ali B en Douwe Bob waren laaiend enthousiast over de manier waarop Karlijn het nummer Alone van Heart zong. ,,Ongelooflijk goed, een hele grote zangeres zit in jou", zei Ilse de Lange, die Karlijn graag in haar team had gehad. 

Volledig scherm
Alle leden van de jury draaiden zich tegelijkertijd om tijdens het eerste optreden van Karlijn in The Voice Kids © Videostill The Voice Kids
Volledig scherm
Karlijn Luisman in blind audition Voice Kids © Erik Luisman

Maar na lang wikken en wegen koos Karlijn toch voor Marco.

Kijk hier het optreden van Karlijn terug.

  1. Water Natuurlijk krijgt meeste stemmen bij verkiezingen Vechtstromen

    Water Natuurlijk krijgt meeste stemmen bij verkiezin­gen Vechtstro­men

    Water Natuurlijk heeft de meeste stemmen gekregen bij de verkiezingen voor het waterschap Vechtstromen en komt met zes zetels in het algemeen bestuur. Dat is één zetel meer dan in 2013, toen de ingezetenen van dit in 2014 gevormde waterschap voor het laatst mochten stemmen voor een nieuw waterschapsbestuur. Watergraaf Stefan Kuks van waterschap Vechtstromen maakte vanmiddag in Almelo de voorlopige uitslag van de verkiezingen bekend.

Vechtdal