Volledig scherm
Karlijn Luisman in The Voice Kids © Erik Luisman

Karlijn uit Gramsbergen mist The Voice Kids finale

Karlijn Luisman (15) uit Gramsbergen heeft de finale van zangwedstrijd The Voice Kids op een haar na gehaald. 

Marco Borsato, haar zangcoach in het populaire tv-programma koos toch voor een andere zangeres om volgende week in de finale te staan. 

Met het nummer 'Alone' van Heart streed Karlijn Luisman uit Gramsbergen in de Sing Off tegen de drie andere zangeressen die nog in het team van Borsato zaten.

Volgens jurylid Ilse DeLange zong Karlijn meer met haar 'hart' en minder met haar hoofd. Haar coach Marco Borsato vond Karlijn met dit optreden een visitekaartje voor zichzelf, maar koos toch voor de 11-jarige Yosina.

  1. Gramsbergen ontvangt 68 jeugdvoetbalteams uit binnen- en buitenland

    Gramsber­gen ontvangt 68 jeugdvoet­bal­teams uit binnen- en buitenland

    Na een geslaagde proef vorig jaar met 42 teams, ontvangen SV Gramsbergen en VV Raptim Coevorden zaterdag en zondag 68 jeugdteams tijdens het Easter Open-voetbaltoernooi. Niet alleen Nederlandse clubs zijn van de partij, maar ook 34 jeugdteams uit België, Denemarken, Engeland, Schotland en Wales. De internationale Easter Open-toernooien worden op meerdere plaatsen in Nederland gespeeld: een editie Zuid in Noord-Oost Brabant en Noord Limburg, een editie West in Zuid-Holland, en een editie Oost in Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe.
  2. Rijdende winkel wijzigt route in Baalder

    Rijdende winkel wijzigt route in Baalder

    Han Rooth rijdt vanaf dinsdag 23 april een aangepaste route met zijn rijdende winkel in de Hardenbergse wijk Baalder. In een eerste evaluatie na de start van de rijdende winkel in oktober, bleek dat de standplaats bij sporthal De Kamp een groot succes is met een ‘constante stroom van klanten’. Maar bij de Wijkboerderij blijkt de klandizie gering en daarom vervalt die halte. Na overleg met de werkgroep die ijverde voor een rijdende winkel in de supermarktloze wijk Baalder komen hiervoor meerdere locaties in de plaats.

Vechtdal