Op het parkeerterrein bij zwembad De Slag aan de Sportboulevard in Hardenberg staan vaak veel auto’s van bezoekers en medewerkers van het Saxenburgh Medisch Centrum (op de achtergrond zichtbaar), die best stukje extra willen lopen als ze maar gratis kunnen parkeren. Zoals deze dinsdagmiddag.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het parkeerterrein bij zwembad De Slag aan de Sportboulevard in Hardenberg staan vaak veel auto’s van bezoekers en medewerkers van het Saxenburgh Medisch Centrum (op de achtergrond zichtbaar), die best stukje extra willen lopen als ze maar gratis kunnen parkeren. Zoals deze dinsdagmiddag. © Enzio Ardesch

Klachten over parkeerdrukte bij zwembad in Hardenberg: ‘Geen plek meer te vinden’

Bezoekers van het Hardenbergse zwembad De Slag, onder wie senioren en ouders met kinderen, moeten vaak ver lopen vanaf de parkeerplaats. Dichtbij de auto parkeren lukt op piekmomenten niet omdat veel medewerkers van het nabijgelegen ziekenhuis daar gratis parkeren. Gert Luisman trekt aan de bel.

2 reacties

 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Voor de weldenkende mens kan dit toch niet als een verrassing komen?
 • Ruud Moison

  2 maanden geleden
  De medewerkers hebben dik gelijk. Los het maar op ziekenhuis en gemeente.
 1. Impact van coronaperiode op jongeren is groot: ‘Blijkbaar niet zo makkelijk het leven zo weer op te pakken’
  PREMIUM
  15

  Impact van coronaperi­o­de op jongeren is groot: ‘Blijkbaar niet zo makkelijk het leven zo weer op te pakken’

  Meer dan de helft van jongvolwassenen in de GGD-regio’s IJsselland en Flevoland ervaart psychische klachten. Velen zijn eenzaam en hebben suïcidale gedachten. Tessa Overmars, onderzoeker publieke gezondheid bij de GGD IJsselland: ,,We zijn twee jaar verder nadat we de eerste effecten zagen van corona en eigenlijk is er niet zoveel veranderd. Dat baart zorgen.”
  Hardenberg