De korfballers doen mee met het programma 'Echt Waar?!'
Volledig scherm
De korfballers doen mee met het programma 'Echt Waar?!' © Kios '45

Korfballers uit Sibculo willen 50.000 euro winnen in tv-programma

Even 50.000 euro binnen harken bij een tv-programma. De leden en supporters van KIOS’45 in Sibculo hopen dat aanstaande zaterdag voor elkaar te krijgen. Ze doen mee aan programma Echt Waar?! van SBS 6. 

De korfbalvereniging is uitgekozen voor het programma omdat ze een samenwerkingsovereenkomst hebben met de Vriendenloterij. In het programma strijden tien teams om een bedrag van maximaal 50.000 euro te winnen. Het programma wordt aanstaande zaterdag om 21.30 uur uitgezonden. De korfballers zijn te herkennen aan hun knalgroene shirts. 

Vorige maand deed voetbalclub USV uit Nieuwleusen ook mee met Echt Waar?!, zij gingen er uiteindelijk met 10.000 euro vandoor. 

  1. Reisagentes uit Hardenberg starten t-shirtactie om reisbranche te steunen: ‘Bali er ook zo van?’
    PREMIUM

    Reisagen­tes uit Hardenberg starten t-shirtactie om reisbran­che te steunen: ‘Bali er ook zo van?’

    Reisagentes Antoinette Nicolai van YourTravel en Janneke Eggengoor van The Travel Club uit Hardenberg snappen het chagrijn wel bij al die mensen die hun vakantie in rook zagen zien opgaan. ,,Maar we wilden ook iets positiefs tegenover al die negativiteit zetten”, vertelt Nicolai. Vandaar een t-shirtactie als ‘pleister op de wonde’ voor de reisbranche met ludieke teksten: ‘Bali er ook zo van?’

Vechtdal