Willem Hulsegge bij het door hem gemaakte labyrint in Dedemsvaart. Wendy is begonnen aan het pad, waarbij ze zich door het labyrint laat leiden naar de stilteplek in het midden. ,,Je gaat van buiten naar binnen, komt in het centrum en gaat dan weer van binnen naar buiten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Hulsegge bij het door hem gemaakte labyrint in Dedemsvaart. Wendy is begonnen aan het pad, waarbij ze zich door het labyrint laat leiden naar de stilteplek in het midden. ,,Je gaat van buiten naar binnen, komt in het centrum en gaat dan weer van binnen naar buiten.” © Frank Uijlenbroek

Labyrint in Dedemsvaart, voor een antwoord op levensvragen in ‘verwarrende tijd’

Het zijn door corona soms verwarrende tijden, maar voor wie een beetje bezinning zoekt is daar in Dedemsvaart nu een labyrint. Een ideetje van Willem Hulsegge, die het aantal wandelaars en fietsers in het Reestdal ziet toenemen en ze graag even op adem wil laten komen. ,,Bij elke bocht in het labyrint kunnen je gedachten veranderen.”

 1. Oude dame had hippe jas niet misstaan: ‘gemiste kans voor Hardenberg’
  PREMIUM

  Oude dame had hippe jas niet misstaan: ‘gemiste kans voor Hardenberg’

  Liefhebbers van een hippe invulling van doorleefde panden hadden hun hart kunnen ophalen in Hardenberg. Dat blijkt uit schetsen die een architect maakte voor een hedendaagse metamorfose van het vroegere Röpcke-Zweers Ziekenhuis. Dat is sinds vorig jaar niet meer in gebruik en wordt binnenkort grotendeels gesloopt, om plaats te maken voor een grote parkeerplaats voor het gloednieuwe Saxenburgh Medisch Centrum.
 1. Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?
  Play

  Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?

 2. EOD heeft handen vol aan hobby-bomzoekers: 'Levensgevaarlijk'
  Play

  EOD heeft handen vol aan hob­by-bomzoekers: 'Levensge­vaar­lijk'

Vechtdal