Identiteit van gevonden lichaam in plas bij Sibculo nog niet bekend

Update + VideoIn een plas aan de Gemeenteweg in Sibculo is donderdagavond een lichaam gevonden. 

Een voorbijganger vond het stoffelijk overschot. De brandweer en politie rukten tegen 19.20 uur uit naar de waterplas, genaamd Spartelvijver. Met een boot gingen de hulpdiensten op zoek naar het lichaam. Na een korte zoektocht werd een lichaam gevonden.

De omgeving van de Spartelvijver is een tijd door de hulpdiensten afgezet. De politie heeft een onderzoek ingesteld en meldt vrijdagochtend dat de identiteit nog niet bekend is.

De Spartelvijver ligt vlakbij de voetbalvelden van voetbalvereniging Sibculo, waar gisteravond volop getraind werd.

Later meer.

Volledig scherm
De brandweer en de politie kwamen ter plaatste in Sibculo. © News United
  1. Voedselbank Hardenberg-Ommen blijft groeien

    Voedsel­bank Hardenberg-Om­men blijft groeien

    Voedselbank Hardenberg-Ommen voorziet in een grote behoefte. Tien jaar geleden begon het vrijwilligerswerk met de verstrekking van voedselpakketten aan 37 gezinnen, tegenwoordig komen zo'n 250 huishoudens elke week een pakket ophalen. Eind dit jaar zal dat aantal zijn gestegen naar 280, verwacht bestuursvoorzitter Hendrik-Jan Pastink. In die flinke groei past ook een nieuw onderkomen, want in het pand aan de Zwingel in Hardenberg groeide de Voedselbank de afgelopen jaren uit het jasje. Naar schatting circa 150 belangstellenden namen zaterdagmorgen een kijkje in het nieuwe bedrijfspand aan de Nijverheidsstraat 2, dat afgelopen zomer in gebruik werd genomen.

Vechtdal