Lichaam gevonden na zoekactie in water in Dedemsvaart

video & updateDe hulpdiensten hebben vanochtend vroeg een stoffelijk overschot gevonden in het water bij de Oude Zuidwolderstraat in Dedemsvaart.

 1. Prikpost weer welkom in Evenementenhal Hardenberg: ‘Wel dubbel gevoel’
  PREMIUM

  Prikpost weer welkom in Evenemen­ten­hal Hardenberg: ‘Wel dubbel gevoel’

  In de Evenementenhal Hardenberg legt de GGD IJsselland de laatste hand aan de wederopbouw van de vaccinatielocatie. Morgen worden hier de eerste boosterprikken uitgedeeld aan tachtigplussers. Amper een maand geleden hief de regionale gezondheidsdienst de prikpost in Hardenberg juist op. ,,Mooi dat de GGD weer naar onze hal terugkeert, maar het geeft wel een dubbel gevoel’’, vertelt pr-man Patrick Drenthen.
 2. Zonder de vermoorde Chantal komt er geen kerstboom meer in het huis van haar ouders: ‘Die blijft voor altijd op zolder’
  PREMIUM
  1

  Zonder de vermoorde Chantal komt er geen kerstboom meer in het huis van haar ouders: ‘Die blijft voor altijd op zolder’

  De Inspectie liet de moord op Chantal de Vries (27) uit Almelo links liggen in haar onderzoek naar de in opspraak geraakte De Zorgstal in Radewijk. Er werd in het rapport geen woord gerept over hoe hun cliënt, moordenaar Wim V., zeven messen in huis kon hebben. En nu is De Zorgstal plots failliet. Chantals ouders Bert en Herriët horen het met verbijstering aan.
 3. Hier komen jouw hulst en kersttakken vandaan: snijgroen van 145 jaar oude kwekerij in Dedemsvaart
  PREMIUM
  video

  Hier komen jouw hulst en kersttak­ken vandaan: snijgroen van 145 jaar oude kwekerij in Dedems­vaart

  In Dedemsvaart staat een unieke 145 jaar oude kwekerij met hulst vol rode bessen. Het is één van de weinige bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in het kweken van dit kerstgroen bij uitstek, maar ook tal van coniferentakken levert. Eigenaar Erik de Jonge van Snijgroenkwekerij Van der Elst onderhoudt het landgoed al dertig jaar met veel plezier. Zijn favoriet is de traditionele hulst met die glanzende rode bessen; broodnodig voor een mooie deurkrans of kerstbakje.

Vechtdal