Luna Schuldink wil haar eigen handbalteam oprichten, inmiddels heeft ze elf speelsters bij elkaar. Ze krijgen een aantal clinics van het Nederlands Handbal Verbond om te kijken of ze de sport leuk genoeg vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Luna Schuldink wil haar eigen handbalteam oprichten, inmiddels heeft ze elf speelsters bij elkaar. Ze krijgen een aantal clinics van het Nederlands Handbal Verbond om te kijken of ze de sport leuk genoeg vinden. © Pedro Sluiter Foto

Luna (16) uit Hardenberg wil dolgraag handballen en probeert daarom haar eigen club te beginnen

Luna Schuldink (16) uit Hardenberg wil al een hele tijd graag handballen. Alleen is er in haar woonplaats geen handbalclub. Daarom trekt ze haar stoute schoenen aan en wil ze zelf een vereniging beginnen. ,,Hopelijk krijgen we genoeg mensen bij elkaar.”

  1. ‘Kleine’ verkeersfout in Dedemsvaart: slachtoffer voorgoed invalide
    PREMIUM

    ‘Kleine’ verkeers­fout in Dedems­vaart: slachtof­fer voorgoed invalide

    Nog dagelijks spookt het door het hoofd van een automobilist die vorig jaar een ernstig ongeluk veroorzaakte op de weg Noord Stegeren in Dedemsvaart. Hij botste op een tegenligger, die door de klap in een keer van haar zelfstandigheid is beroofd. De vrouw op leeftijd heeft een dwarslaesie opgelopen, waardoor ze niet meer kan lopen, incontinent is geworden en voor alles afhankelijk is geworden van hulp om haar heen.

Vechtdal