Volledig scherm
PREMIUM
The Kelly Family tijdens een optreden in Wenen. © AFP

Lutten pakt uit met beroemde The Kelly Family

The Original Voices of the Kelly Family staan zaterdag 21 april op de derde editie van d' Olde Stee gaat los. Johan en Rianne Lenters, de organisatoren van d' Olde Stee gaat los, vertellen hoe ze de ooit immens populaire Amerikaans-Ierse band hebben gestrikt.

Hoe is het jullie gelukt om The Kelly Familie te contracteren?

Johan Lenters: ,,Het is min of meer op verzoek van onze vaste stamgasten. Het evenement d'Olde Stee gaat los is eigenlijk een uit de hand gelopen feestje. Wij organiseerden samen met mijn vrouw Rianne jarenlang 'Rent-A-Pub', waar duo's een weekend lang onze kroeg overnamen. Vooral de avonden met piraten- en foute muziek trokken ontzettend veel klanten. Zoveel dat het niet meer in de kroeg te houden was. Daarom besloten wij jaarlijks een tent te plaatsen op de ijsbaan achter het dorpshuis in Lutten. Elk jaar proberen wij daar een grote publiekstrekker op het podium te krijgen. Zo kwamen wij op The Kelly Family, eigenlijk als geintje geopperd aan de bar, maar het is ons gelukt. Vooral in Duitsland zijn ze nog immens populair. Maar de fans zitten overal. Wij krijgen zelf verzoeken voor kaarten vanuit Engeland, België, Polen en natuurlijk Duitsland.''

  1. Water Natuurlijk krijgt meeste stemmen bij verkiezingen Vechtstromen

    Water Natuurlijk krijgt meeste stemmen bij verkiezin­gen Vechtstro­men

    Water Natuurlijk heeft de meeste stemmen gekregen bij de verkiezingen voor het waterschap Vechtstromen en komt met zes zetels in het algemeen bestuur. Dat is één zetel meer dan in 2013, toen de ingezetenen van dit in 2014 gevormde waterschap voor het laatst mochten stemmen voor een nieuw waterschapsbestuur. Watergraaf Stefan Kuks van waterschap Vechtstromen maakte vanmiddag in Almelo de voorlopige uitslag van de verkiezingen bekend.

Vechtdal