De Turftrappers uit Slagharen deelden eerder deze week ‘gratis brandhout’ uit.
Volledig scherm
PREMIUM
De Turftrappers uit Slagharen deelden eerder deze week ‘gratis brandhout’ uit. © Gert Stegeman / Robin Utrecht

Maakt Marcel écht kans op schadevergoeding na carnavalsstunt? ‘Gebruik gewoon je boerenverstand’

met poll en videoMarcel Hogenberg uit Meppel eist dat carnavalsvereniging De Turftrappers uit Slagharen zijn reiskosten vergoedt, nadat hij in een carnavalsgrap was getrapt. Maakt hij enige kans? We vroegen het aan deskundigen. ,,Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat het vaak ook.’’

16 reacties

 • Herman ten Klooster

  2 maanden geleden
  Wat een kinderachtige figuur. Hij maakt zich met elke actie meer belachelijk. Als er nou in de aanbieding een aantal kubieke meters brandhout had gestaan, had hij misschien een kans gemaakt. Nu zal hij zelfs door de rechter hartelijk uitgelachen worden.
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Een mooie carnavalsplaat over deze hebberige Marcel. Oh wat maakt deze knaap zich belachelijk.
 • R.E.I. van Katwijk

  2 maanden geleden
  Met een paardentrailer komen om gratis brandhout op te halen. Hoe gierig kun je zijn. En als je dan bij wijze van een grap een doosje lucifers krijgt.(..ook brandhout) dan de zuurpruim uithangen. Deze man mag je wel een doos azijn geven,wel gratis. Wat een ontzettende kinderachtige man om hier met een schadevergoeding aan te komen.
 • H. van Es

  2 maanden geleden
  Echt humor van de bovenste plank en wat ben je een zielige kneus als hierom boos wordt en nog met een rekening komt ook, niets in het leven gratis, denk even na voor je op pad gaat (en dan ook nog eens met een paardentrailer, inhalig type die gast).
 • C.H.T Wissink

  2 maanden geleden
  Beetje flauw dat je niet tegen een grapje kan. Ze hebben immers ook daadwerkelijk brandhout gegeven, alleen niet wat die man graag wilde.