Voorzitter Maikel van Marle (links) presenteert in maart 2017 Heleen Bakker en Henry van Straten als nieuwe bestuursleden van Dedemsvaria.
Volledig scherm
Voorzitter Maikel van Marle (links) presenteert in maart 2017 Heleen Bakker en Henry van Straten als nieuwe bestuursleden van Dedemsvaria. © Dedemsvaria/Hans Heering

Maikel van Marle uit Dedemsvaart 'Gewoon Doener 2017'

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hardenberg is Maikel van Marle dinsdagavond uitgeroepen tot 'Gewoon Doener van het jaar 2017'. Hij won de verkiezing vanwege zijn inzet voor de promotie van Dedemsvaart, zoals bij de organisatie van het nieuwe festival Roots & Boots en als voorzitter van de traditionele feestweek Dedemsvaria.

  1. Zo was een flatje in Hardenberg het distributiepunt voor wietkwekerijen in Oost-Nederland
    PREMIUM

    Zo was een flatje in Hardenberg het distribu­tie­punt voor wietkweke­rij­en in Oost-Nederland

    Een centraal distributiepunt voor de bevoorrading van meerdere wietkwekerijen in Oost-Nederland stond volgens het Openbaar Ministerie in 2017 in Hardenberg. In totaal zes verdachten verschijnen vandaag en morgen voor de strafrechters in het onderzoek met de vreemde naam ‘Honda Civic’, dat draait om de vondst van in totaal vier kwekerijen in Olst, Hardenberg en Staphorst in januari en april 2017.

Vechtdal