Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ThinkStock

Man (25) uit Gramsbergen dwingt jonge meisjes zichzelf naakt te fotograferen: ‘Hij benaderde ze als prooien’

Jonge meiden, een enkeling pas 10 jaar oud, werden door een 25-jarige man uit Gramsbergen onder druk gezet om hem naaktfoto’s te sturen. In Nederland en België maakte hij zo zeker elf slachtoffers, bleek uit de strafzaak dinsdag in Zwolle.

2 reacties

 • Bianca de Wals

  1 maand geleden
  Veel te lage straf voor zo'n viezerik. Wat gaat ie de volgende x doen als hij zich verveeld? Meisjes verkrachten? Chemisch castreren zou een goed begin zijn. Pedofielen moeten allemaal uit de maatschappij gehaald worden, goedschiks of kwaadschiks. Van kinderen blijf je af.
 • Marianne Klaasen

  1 maand geleden
  De straf van 180 dagen voorarrest is absoluut niet genoeg. Zelfs een lachertje. Deze types horen een flinke gevangenisstraf te krijgen en een hoge geldboete. Zeker gezien het feit hoe jong de meisjes waren. Wat is er mis met jou gast? Wat heb jij voor opvoeding gehad? Straffen van dit soort misdaden horen sowieso veel hoger te zijn. Dit komt te vaak voor. Een flinke straf hoort ook als afschrikwekkend middel te dienen tegen nog meer perverse gasten.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Vechtdal