Hulpverleners bij de kliniek Veldzicht waar bij de steekpartij een therapeute om het leven kwam.
Volledig scherm
Hulpverleners bij de kliniek Veldzicht waar bij de steekpartij een therapeute om het leven kwam. © Kappers Media

‘Man die therapeute doodstak in kliniek Balkbrug doodde eerder al twee mensen’

De asielzoeker uit Nigeria die eind vorig jaar een therapeute in kliniek Veldzicht in Balkbrug doodde, zou eerder al twee mensen in Nigeria en Libië hebben vermoord. Dat meldt De Telegraaf op basis van ‘goed ingevoerde bronnen’.

16 reacties

 • Henk Pullen

  2 maanden geleden
  En de politiek is verbaasd dat de mensen liever geen opvang locatie in hun gemeente willen hebben
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Inderdaad MH van den Brink, we hebben onze handen al vol met onze eigen psychiatrische patiënten en psychotische landgenoten. Dit soort ‘gasten’ moet op het eerste de beste vliegtuig terug naar Nigeria , is geen onveilig genoeg land, deze ‘gast’ uiteraard pas na 20 jaar cel en tbs wegwezen
 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Beste Andre, er zijn ook autochtone Nederlanders met een psychische problemen die mensen vermoorden. Het doorgeven van bepaalde dossiers is soms erg moeilijk door de AVG wetgeving.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Douwe de Vries,dat er iemand vermoord is is zeker ook een aanname? Dat hij door meerdere landen gereisd is is ook een aanname.
 • R. Harms

  2 maanden geleden
  Via Italië, Oostenrijk en Duitsland naar Nederland. Goed geregeld die opvang asielzoekers. En vervolgens een spoor van ellende op AZC's achterlaten Te veel mensen die hierheenkomen en niet of of nauwelijks screenen is vragen om moeilijkheden en dit zal almaar toenemen.