Volledig scherm
De politie is vaak bij incidenten zoals ongevallen, branden en overige zaken © Rijnhout Media

Man in bestelbus onder invloed van drugs gepakt in Dedemsvaart

De politie heeft dinsdagmiddag op de N377 in Dedemsvaart een onder invloed van drugs zijnde bestuurder opgepakt. De man had geen geldig rijbewijs bij zich. Bovendien bleek zijn bestelbus onverzekerd. 

De man had tijdens zijn aanhouding ,,uiterlijke kenmerken van drugsgebruik’’,  zo schrijft de politie op Instagram. Er werden diverse soorten drugs en drugsgerelateerde spullen in de auto aangetroffen.  

De politie onderwierp de man aan een speekseltest. Het vermoeden dat de man onder invloed van drugs was, werd bevestigd. Het rijbewijs bleek tijdelijk ingetrokken te zijn.  De bestuurder werd aangehouden.

  1. Rick Brink uit Hardenberg naar tv-finale Minister van Gehandicaptenzaken
    PREMIUM

    Rick Brink uit Hardenberg naar tv-finale Minister van Gehandicap­ten­za­ken

    Rick Brink is finalist in de verkiezing van de Minister van Gehandicaptenzaken. De Hardenbergse politicus verneemt de blijde boodschap via een i-Pad, waarop Lucille Werner vertelt dat hij bij de laatste zes zit. ,,Je bent een fantastische topper, jij gaat schitteren op 17 juni’’, meldt de tv-presentatrice, bekend van het woordspelletje Lingo. ,,Wat een verrassing, ik weet niet wat ik zeggen moet’’, reageert de 33-jarige Brink enthousiast.

Vechtdal