Volledig scherm
De politie is vaak bij incidenten zoals ongevallen, branden en overige zaken © Rijnhout Media

Man in bestelbus onder invloed van drugs gepakt in Dedemsvaart

De politie heeft dinsdagmiddag op de N377 in Dedemsvaart een onder invloed van drugs zijnde bestuurder opgepakt. De man had geen geldig rijbewijs bij zich. Bovendien bleek zijn bestelbus onverzekerd. 

De man had tijdens zijn aanhouding ,,uiterlijke kenmerken van drugsgebruik’’,  zo schrijft de politie op Instagram. Er werden diverse soorten drugs en drugsgerelateerde spullen in de auto aangetroffen.  

De politie onderwierp de man aan een speekseltest. Het vermoeden dat de man onder invloed van drugs was, werd bevestigd. Het rijbewijs bleek tijdelijk ingetrokken te zijn.  De bestuurder werd aangehouden.

  1. Veldzicht doet aangifte na protestborden tegen vluchtelingen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimideren’
    PREMIUM

    Veldzicht doet aangifte na protestbor­den tegen vluchtelin­gen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimide­ren’

    ‘Veldzicht en Balkbrug zijn al 125 jaar nauw met elkaar verbonden, daar zal deze protestactie op geen enkele wijze verandering in brengen.’ Het zijn duidelijke woorden van de directie van Veldzicht, als reactie op de protestactie eerder deze week. Veldzicht laat weten dat ze aangifte hebben gedaan en zich niet laten intimideren. Ook de inwoners van Balkbrug zijn niet te spreken over de spandoeken die door een actiegroep opgehangen zijn. Waar bemoeien ze zich mee?

Vechtdal