Links: Morris luidt de bel in het Prinses Máxima Centrum; hij mag het ziekenhuis verlaten. Rechts: een zieke Morris in december 2021. Zijn ouders dienden via een sonde medicatie toe.
Volledig scherm
Links: Morris luidt de bel in het Prinses Máxima Centrum; hij mag het ziekenhuis verlaten. Rechts: een zieke Morris in december 2021. Zijn ouders dienden via een sonde medicatie toe. © Allie Hofsink & Emiel Muijderman

Morris (7) uit Den Ham is genezen van kanker en mag eindelijk weer droge worst: ‘Hij eet bijna niets anders’

Met videoHet gezin van Morris Hofsink (7) in Den Ham heeft het mooiste bericht gekregen dat het zich maar kon wensen: Morris is genezen van kanker. De jongen haalde het nieuws toen hij voor het Prinses Máxima Centrum droge worsten verkocht, zijn lievelingssnack. Zelf mocht hij die vanwege zijn ziekte niet eten. Nu wel weer. En dat doet hij volop.

 1. Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  2

  Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’

  De geliefde Orhan Kilic stopt na ruim 40 jaar met autowassen bij Effe Wassen aan de Ceintuurbaan. Gaat er niet meteen een lampje branden bij zijn naam? Kilic is beter bekend onder de naam Nuri. Bijzonder, want dit is de naam van de eigenaar die zijn zaak al in 1993 verkocht. ,,Lotte van Beek kwam in de wasstraat om haar olympische medailles aan mij te laten zien.”
  Zwolle