Motoren gered uit brandende schuur in Lutten

videoDankzij snel ingrijpen van bewoners en de brandweer kon een aantal motoren vanmiddag gered worden bij een brand in schuur, waar ze gestald stonden.  Twee bewoners liepen brandwonden op.

De brand was om even voor zes uur uitgebroken in een schuur naast een rietgedekte woning aan de Kerkdijk in Lutten.  Door het dak van de woning nat te houden kon voorkomen worden dat het pand vlam vatte. De zoon des huizes liep brandwonden op bij deze actie en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De hoofdbewoner liep lichte brandwonden op.

Volledig scherm
De motoren die uit de schuur gehaald werden. © 112 Hardenberg
  1. Man met ‘voorkeur voor meisjes’ verdacht van ontucht op kindercampings in Vechtdal

    Man met ‘voorkeur voor meisjes’ verdacht van ontucht op kindercam­pings in Vechtdal

    Op kinderpornosites en -chatrooms had hij zich geprofileerd als iemand die voorkeur heeft voor meisjes tussen vijf en twaalf jaar oud. Maar dat Harry L. (57) afgelopen voorjaar op twee zogenoemde kindercampings in het Vechtdal zich op zijn zachtst gezegd verdacht gedroeg ten opzichte van meisjes, daar moet de rechtbank volgens hem geen kwaad achter zoeken. Hij was slechts op zoek naar een geschikte plek voor de caravan, of wilde gewoon een colaatje drinken.

Vechtdal