Foto ter illustratie. Het slachtoffer zou seks hebben gehad met Chayenne L., toen zij nog 17 was. Daarna werd hij wekenlang afgeperst door haar en haar vriend Jan L.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Het slachtoffer zou seks hebben gehad met Chayenne L., toen zij nog 17 was. Daarna werd hij wekenlang afgeperst door haar en haar vriend Jan L. © Roos Koole / ANP (bewerking: de Stentor)

Naakt stond de Hardenberger tegenover zijn chanteurs: ‘25.000 euro of je ballen gaan eraf’

Een vernederende afpersing, vond de officier van justitie. Tegen de vier verdachten hiervan een ondernemer uit Hardenberg zijn vandaag celstraffen geëist. ,,Hij stond naakt in de kamer en ze dreigden zijn ballen er af te knippen.’’

 1. Hoe de politieke droom van Rick Brink in duigen viel: van ‘nondeju’ tot ‘kutplek’
  PREMIUM
  video

  Hoe de politieke droom van Rick Brink in duigen viel: van ‘nondeju’ tot ‘kutplek’

  Nondeju roept Rick Brink als hij hoort dat zijn Hardenbergse stads- en partijgenoot Piet-Cees van der Wel door is naar de volgende ronde in de race naar een verkiesbare plek op de kandidatenlijst van het CDA voor de komende Kamerverkiezingen. Brink zelf zit dan in grand café Den Herdenbergher nog in spanning te wachten op het verlossende telefoontje van de partijleiding, met zijn net zo ambitieuze vriend Piet-Cees aan zijn zij. Het is een van de sleutelmomenten in de documentaire over de politieke droom van Rick Brink, voormalig fractievoorzitter van het CDA Hardenberg, en meer dan een jaar lang de onofficiële maar wel eerste ‘minister van gehandicaptenzaken’.
 1. Reacties in Londen: 'Meghan had moeten blijven en vechten'
  Play

  Reacties in Londen: 'Meghan had moeten blijven en vechten'

 2. Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaargewond
  Play

  Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaarge­wond

Vechtdal