Op de voorgrond het al jaren braakliggende Mercatorterrein, met aan de overkant van de Zuidwolderstraat de kalkovens en gashouder van het streekmuseum in Dedemsvaart.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de voorgrond het al jaren braakliggende Mercatorterrein, met aan de overkant van de Zuidwolderstraat de kalkovens en gashouder van het streekmuseum in Dedemsvaart. © Frank Uijlenbroek

Op dit bedrijventerrein in Dedemsvaart is nog geen meter verkocht en dat allemaal door een langslepend conflict

Bedrijvenpark Mercator in Dedemsvaart heeft alles in zich om uit te groeien tot een gewild bedrijventerrein waarvan de kavels als warme broodjes over de toonbank vliegen. Veel ondernemers kunnen hier bouwen op een zichtlocatie naast de drukbereden Coevorderweg, de N377. Maar door een langslepend juridisch conflict is nog geen vierkante meter grond verkocht.

 1. Raadsleden Hardenberg willen eerst zelf met COA praten over weren ‘veiligelanders’: 'Wat kan wel?’
  PREMIUM

  Raadsleden Hardenberg willen eerst zelf met COA praten over weren ‘veilige­lan­ders’: 'Wat kan wel?’

  De Hardenbergse raad neemt pas over enkele weken een definitief besluit over hoe overlastgevende asielzoekers uit het azc geweerd moeten worden. CDA’er Piet-Cees van der Wel stelde vanavond tijdens de raadsvergadering namens alle fractievoorzitters voor om het agendapunt door te schuiven en binnenkort eerst zelf met een vertegenwoordiger van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) te praten.
 1. Video van de Dag | ’s Avonds vuurwerk en scheldkanonnades, dag erop broodje kroket. ‘Het raakt ze’

  Video van de Dag | ’s Avonds vuurwerk en scheldka­non­na­des, dag erop broodje kroket. ‘Het raakt ze’

  26 januari
 2. Politie toont beelden relschoppers in Opsporing Verzocht
  Play

  Politie toont beelden relschop­pers in Opsporing Verzocht

Vechtdal