Volledig scherm
Open Tuinen dagen in het Vechtdal © Foto PR Groei&Bloei Ommen

Open Tuinen dagen Groei & Bloei in het Vechtdal

OMMEN/HARDENBERG - Bevlogen tuinbezitters delen hun passie en laten anderen genieten van al het moois in hun tuin in het weekend van 17 t/m 19 juni tijdens de Open Tuinen dagen.

In Hardenberg zijn zeven tuinen open. Twee unieke tuinen in Bergentheim, een tuin aan de Vecht in Hardenberg en dan nog heel veel mooie ruime tuinen in het buitengebied rondom Hardenberg en Coevorden, waaronder De Beerzertuun in Beerzerveld.


Vanaf Dalfsen tot Radewijk zijn er 21 verschillende locaties te bezichtigen. Een daarvan is de boerderijtuin van Ben Bakker aan de Wielenweg 3 in Radewijk. Daar is geen verkeerslawaai te horen, alleen maar vogels. De tuin is 9000m2 groot en heeft een boomgaard met veel verschillende fruitbomen. Drie grote heuvels staan van het vroege voorjaar tot in de late herfst volop in bloei.

Programma
Het complete programma met alle adressen staat in het routeboekje dat te koop is voor 5 euro bij Bruna Hardenberg, Primera Ommen en Dedemsvaart, The Read shop Ommen en Dalfsen, Kunst aan de Vecht, Shell tankstations te Ommen en Hardenberg en Beerzertuun in Beerzerveld.

Ook bij een aantal deelnemers is het boekje te koop. Dit routeboekje is tevens toegangsbewijs voor alle activiteiten voor 2 personen.

De tuinen zijn open van 10 tot 17 uur van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni.
www.ommen.groei.nl
www.coevorden.groei.nl

Vechtdal