Volledig scherm
De winnende wagen van HHM. © Oranjevereniging Gramsbergen

Optocht waardige afsluiter Gramsbergen Lichtstad

Grote deelname, een erg hoog niveau en buurtschappen die zich weer van hun beste kant lieten zien. De jury van de afsluitende optocht in Gramsbergen Lichtstad had een zware dobber aan het kiezen van de prijswinnaars.

Een bonte optocht van versierde wagens en creatief verklede groepen vormde zaterdag de afsluiting van Gramsbergen Lichtstad. Vooral de twaalf versierde wagens waren volgens de jury van erg hoog niveau.

Aan humor geen gebrek. Zo reed de ‘spookrijder’ tegen de optocht in, wat zorgde voor hilarische situaties. De muziekverenigingen SDG uit Ane en Crescendo uit Gramsbergen zorgden voor de begeleiding.

Het was buurtvereniging HHM, die met de uitbeelding van 'Het goeie komt van HHM koeien' bij de versierde wagens na lang juryberaad tot winnaar werd uitgeroepen.

Zie www.gramsbergen.nl/oranjevereniging voor de volledige uitslag.

  1. Nieuwe app toont obstakels Dirty Monkey Run in Gramsbergen

    Nieuwe app toont obstakels Dirty Monkey Run in Gramsber­gen

    Deelnemers en kijkers die zich willen voorbereiden op de tweede editie van de Dirty Monkey Run - morgen in Gramsbergen - kunnen een gratis app op hun mobieltje installeren waarop alle hindernissen zijn te zien. ,,Die app is sinds deze week in de lucht. Je kunt de route bekijken en de bijna vijftig hindernissen afzonderlijk aanklikken. Ook staan er 'tips and tricks' op en nog veel meer info'', zegt medeorganisator Arjen Sibon enthousiast.

Vechtdal