Volledig scherm
PREMIUM
Astrid Koningen met in haar arm de oude hond Sem. © Bert Kamp

Paradijs voor bejaarde honden opent in Balkbrug

Veccio's seniorenparadijs bij hondenopvang Koningen in Balkbrug  gaat morgen open. Astrid Koningen is dolblij dat bejaarde honden niet meer in een kennel hoeven te verblijven. 

Wat is Veccio's seniorenparadijs? 

Astrid Koningen:  ,,Het is een opvang voor oude en gehandicapte honden. In een kennel hebben zij het vaak lastig. Nu krijgen ze een eigen ruimte waar bankstellen staan waarop ze kunnen liggen en waar speciale matjes zijn voor de honden. Ook kunnen de honden zelf naar buiten en binnen gaan wanneer ze maar willen. Ik had dit plan al een tijdje voor een ruimte die leegstond en in november kregen we de droomcheque van Stichting Dierenlot van 25.000 euro, waardoor we aan de slag konden."

  1. GroenLinks: NAM moet stoppen met gaswinning na lekkage Collendoornerveen
    PREMIUM

    GroenLinks: NAM moet stoppen met gaswinning na lekkage Collendoor­ner­veen

    GroenLinks in Overijssel pleit voor stopzetting van de installatie die NAM in gebruik heeft in Collendoornerveen. Die lekte in het verleden, is inmiddels gerepareerd en klaar om weer gebruikt te worden. De NAM doet allerlei tests om de installatie op eventuele nieuwe lekken te controleren. Wat betreft Statenlid Robert Jansen hoeft dat helemaal niet. ,,Je moet de hele troep niet meer willen opstarten.”

Vechtdal