Volledig scherm
PREMIUM
Astrid Koningen met in haar arm de oude hond Sem. © Bert Kamp

Paradijs voor bejaarde honden opent in Balkbrug

Veccio's seniorenparadijs bij hondenopvang Koningen in Balkbrug  gaat morgen open. Astrid Koningen is dolblij dat bejaarde honden niet meer in een kennel hoeven te verblijven. 

Wat is Veccio's seniorenparadijs? 

Astrid Koningen:  ,,Het is een opvang voor oude en gehandicapte honden. In een kennel hebben zij het vaak lastig. Nu krijgen ze een eigen ruimte waar bankstellen staan waarop ze kunnen liggen en waar speciale matjes zijn voor de honden. Ook kunnen de honden zelf naar buiten en binnen gaan wanneer ze maar willen. Ik had dit plan al een tijdje voor een ruimte die leegstond en in november kregen we de droomcheque van Stichting Dierenlot van 25.000 euro, waardoor we aan de slag konden."

 1. Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’
  PREMIUM

  Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’

  Everth (61) en Frenske (61) Visscher uit Dedemsvaart veroverden zaterdagavond de harten van Nederland, met hun poging om van een eeuwenoud en vervallen kasteel in Frankrijk een bed and breakfast te maken. Meer dan 1,5 miljoen mensen zagen het geklungel met de taal, de strijd tegen houtworm en het gehaast om de eerste gasten te ontvangen. Maar ook een ongebreideld positivisme van de nieuwbakken kasteelheer om van het avontuur een goed einde te maken. ,,Die satellietschotel? Die staat er inmiddels. Net als de wasmachine.”
 2. Motorliefhebber Jansen strikt wereldreiziger Van Hooff voor trip naar Ommen

  Motorlief­heb­ber Jansen strikt wereldrei­zi­ger Van Hooff voor trip naar Ommen

  Motorjournalist Paul van Hooff vertelt zondag 24 maart in motorcafé Calluna in Ommen over de boeken die hij wijdde aan zijn avontuurlijke reizen op z’n Moto Guzzi V7. Hij reisde op zijn in 1975 gebouwde motorfiets met koosnaam ‘Guus’ van Alaska naar Argentinië, en daarna van Den Bosch naar Tokio. Zijn boeken werden bestsellers. Dat Van Hooff het Ommer café aandoet is te danken aan de 58-jarige motorliefhebber Jan Jansen, uit Dedemsvaart.

Vechtdal