Bellen of appen achter het stuur is niet toegestaan. Toch lappen automobilisten die regels aan hun laars. Zoals op de N36 tussen Ommen en Hardenberg.
Volledig scherm
Bellen of appen achter het stuur is niet toegestaan. Toch lappen automobilisten die regels aan hun laars. Zoals op de N36 tussen Ommen en Hardenberg. © ANP XTRA

Politie kan grote aantal mobiele bellers op N36 tussen Ommen en Hardenberg (opnieuw) niet bijhouden

De politie had het dinsdagmiddag tijdens een controle op niet handsfree bellen op de N36 zo druk, dat het niet lukte om alle overtreders staande te houden. In totaal kregen veertig bestuurders een bekeuring. De politie is geschokt, met name omdat op de weg tussen Ommen, Hardenberg en Twente veel dodelijke ongevallen plaatsvinden. ,,Schrikbarend.”

  1. Burgemeesters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen
    PREMIUM

    Burgemees­ters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen

    Ze hebben er even op moeten wachten, maar vandaag hebben dertien inwoners van Dalfsen, Ommen en Hardenberg eindelijk hun beloofde lintje thuis. Op de dag van de jaarlijkse lintjesregen voorafgaand aan Koningsdag, op vrijdag 24 april, kregen ze het heugelijke nieuws al wel te horen dat het Zijne Majesteit had behaagd om hen een koninklijke onderscheiding toe te kennen. Maar de versierselen konden vanwege de coronacrisis niet worden uitgereikt.

Vechtdal