René Paquot blikt terug op de heftige mishandeling.
Volledig scherm
René Paquot blikt terug op de heftige mishandeling. © Frank Uijlenbroek / Eigen foto

Politie pakt verdachte drie maanden nadat René in Balkbrug het licht uit zijn ogen werd geslagen

De politie heeft vanochtend een 41-jarige man uit Hoogeveen opgepakt. Hij wordt ervan verdacht in Balkbrug op 13 september René Paquot zwaar te hebben mishandeld. Dat gebeurde nadat Paquot vroeg waarom een scooterrijder zijn oprit gebruikte als parkeerplaats.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Primeur in het Vechtdal: hier wordt gemaaid met deze bijzondere trekker
  PREMIUM
  video

  Primeur in het Vechtdal: hier wordt gemaaid met deze bijzondere trekker

  Met een brede glimlach stapt Richard Wubbels uit de cabine van zijn imposante New Holland-trekker. ,,Ik ben er trots op dat ik als eerste met deze waterstoftractor mag rijden’’, zegt de loonwerker van het Emmer bedrijf Fuhler dat momenteel druk is met maaiwerkzaamheden langs de Vloeivelden bij De Krim. Daarmee heeft waterschap Vechtstromen zomaar een primeur, want als eerste Nederlandse waterschap wordt gemaaid met een trekker die op waterstof rijdt.

Vechtdal