Volledig scherm
De boerderij in De Krim waar bij een woningoverval de 82-jarige bewoonster 15 uur lang in een meterskast was opgesloten. © 112 Hardenberg

Politie stuurt 1000 mensen sms vanwege overval in De Krim

videoRuim 1000 mensen die op maandagavond 10 december in de buurt waren van de Kikkertsveldweg in De Krim hebben vandaag een sms ontvangen van de politie. De overval op een 82-jarige vrouw in De Krim wordt dinsdag opnieuw onder de aandacht gebracht in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht. Door de sms-actie hoopt de politie op nieuwe getuigenverklaringen.

De bewoonster werd bij de overval opgesloten in de meterkast. Na vijftien uur werd ze uit haar benarde positie bevrijd door twee vriendinnen.

De overval werd op 15 januari ook al behandeld in het opsporingsprogramma. Bij de overval werd onder meer een zitmaaier meegenomen. De uitzending in januari leverde circa 50 tips op over de overval.

De politie meldde vandaag dat het rechercheteam naar aanleiding van de ontvangen tips aanvullende vragen heeft voor mensen die in de buurt waren ten tijde van de overval. De aanvullende vragen zullen dinsdag in de uitzending worden gesteld aan het publiek.

De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdagavond 7 mei om 20.30 uur op NPO1.

Bekijk hier een video van het politie-onderzoek in december bij de boerderij in De Krim.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

Vechtdal