De boerderij in De Krim waar bij een woningoverval de 82-jarige bewoonster 15 uur lang in een meterskast was opgesloten.
Volledig scherm
De boerderij in De Krim waar bij een woningoverval de 82-jarige bewoonster 15 uur lang in een meterskast was opgesloten. © 112 Hardenberg

Politie stuurt 1000 mensen sms vanwege overval in De Krim

videoRuim 1000 mensen die op maandagavond 10 december in de buurt waren van de Kikkertsveldweg in De Krim hebben vandaag een sms ontvangen van de politie. De overval op een 82-jarige vrouw in De Krim wordt dinsdag opnieuw onder de aandacht gebracht in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht. Door de sms-actie hoopt de politie op nieuwe getuigenverklaringen.

  1. Bettie (82) werd 15 uur opgesloten in de meterkast: ‘Tegen die twee overvallers kon ik niet op’
    PREMIUM

    Bettie (82) werd 15 uur opgesloten in de meterkast: ‘Tegen die twee overval­lers kon ik niet op’

    ,,Oh mevrouw, maakt u zich maar geen zorgen over mij’’, zegt ze al snel. ,, Ik ga in dit nieuwe jaar weer vrolijk door met dansen, ik laat me echt niet op de kop tikken door die twee rovers.’’ Natuurlijk kan ze niet om de roofoverval in haar eigen woning lachen, maar de kwieke Bettie de Graaf-Alsema (82) laat zich niet uit het veld slaan en heeft haar blik begin 2019 weer op de toekomst gericht.

Vechtdal