Het gemeentelijke loket in De Baron in Dedemsvaart is al sinds dit voorjaar dicht. Voor een rijbewijs verlengen is dus nu een ritje naar Hardenberg nodig. En dat is niet voor iedereen zomaar mogelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gemeentelijke loket in De Baron in Dedemsvaart is al sinds dit voorjaar dicht. Voor een rijbewijs verlengen is dus nu een ritje naar Hardenberg nodig. En dat is niet voor iedereen zomaar mogelijk. © Frank Uijlenbroek

Raad wil publieksbalie coronaproof openen in Dedemsvaart: wethouder vraagt uitstel

Inwoners van Dedemsvaart, ondernemers, verenigingen en instellingen moeten zo snel mogelijk weer met hun vragen en verzoeken aan de gemeente Hardenberg terecht kunnen bij een publieksbalie in hun eigen dorp. Die opdracht kreeg het Hardenbergse college van burgemeester en wethouders gisteravond van een ruime meerderheid van de gemeenteraad.

 1. Raadsleden Hardenberg willen eerst zelf met COA praten over weren ‘veiligelanders’: 'Wat kan wel?’
  PREMIUM

  Raadsleden Hardenberg willen eerst zelf met COA praten over weren ‘veilige­lan­ders’: 'Wat kan wel?’

  De Hardenbergse raad neemt pas over enkele weken een definitief besluit over hoe overlastgevende asielzoekers uit het azc geweerd moeten worden. CDA’er Piet-Cees van der Wel stelde vanavond tijdens de raadsvergadering namens alle fractievoorzitters voor om het agendapunt door te schuiven en binnenkort eerst zelf met een vertegenwoordiger van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) te praten.
 1. Bejubeld, verguisd én hersteld: de grasmat van PEC Zwolle
  Play

  Bejubeld, verguisd én hersteld: de grasmat van PEC Zwolle

 2. Flinke rookontwikkeling bij brand die garage Putten verwoest
  Play

  Flinke rookontwik­ke­ling bij brand die garage Putten verwoest

Vechtdal