Een 39-jarige man uit Hardenberg sloeg op de vlucht toen agenten hem een stopteken gaven. Met zijn auto ramde hij een verkeersbord en een lantaarnpaal.
Volledig scherm
Een 39-jarige man uit Hardenberg sloeg op de vlucht toen agenten hem een stopteken gaven. Met zijn auto ramde hij een verkeersbord en een lantaarnpaal. © Angela van der Kamp/Van oost Media

Ravage na wilde achtervolging door Gramsbergen, 39-jarige bestuurder uit Hardenberg aangehouden

Een 39-jarige man uit Hardenberg is vanochtend aangehouden na een wilde achtervolging door Gramsbergen. Daarbij ramde de man met zijn auto een verkeersbord, raakte een kinderdagverblijf beschadigd en probeerde vervolgens te voet te vluchten.

  1. Burgemeesters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen
    PREMIUM

    Burgemees­ters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen

    Ze hebben er even op moeten wachten, maar vandaag hebben dertien inwoners van Dalfsen, Ommen en Hardenberg eindelijk hun beloofde lintje thuis. Op de dag van de jaarlijkse lintjesregen voorafgaand aan Koningsdag, op vrijdag 24 april, kregen ze het heugelijke nieuws al wel te horen dat het Zijne Majesteit had behaagd om hen een koninklijke onderscheiding toe te kennen. Maar de versierselen konden vanwege de coronacrisis niet worden uitgereikt.

Vechtdal