Volledig scherm
De bestelauto raakte zwaarbeschadigd. Brokstukken lagen bezaaid over de N343. © 112 Hardenberg

Ravage op N343 bij Hardenberg na frontale aanrijding

Een ravage vanochtend op de Jachthuisweg (N343) bij Hardenberg. Daar botsten een bestelauto en een personenauto frontaal op elkaar bij de kruising met de Middenweg.

Het ongeluk gebeurde even na 07.00 uur toen een bestelauto vanaf de Middenweg de N343 op wilde draaien richting Hardenberg. De bestuurder zag daarbij een automobilist die uit de richting van Hardenberg kwam over het hoofd, met een frontale aanrijding tot gevolg.

De bestelauto lag na de botsing aan de voorzijde volledig in de kreukels. De andere auto, een witte Volkswagen, liep ook flinke schade op aan de rechter voorzijde. De weg lag bezaaid met brokstukken, wat voor de nodige problemen voor het overige verkeer zorgde.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. 

  1. Afvalverwerker in Balkbrug roept om bewustwording na grote brand: ‘dit afval is van ons allemaal’
    PREMIUM

    Afvalver­wer­ker in Balkbrug roept om bewustwor­ding na grote brand: ‘dit afval is van ons allemaal’

    Een grote brand bij afvalverwerker Van Werven in Balkbrug werd maandagavond in eerste instantie in de kiem gesmoord. Niet veel later ontstond er echter opnieuw brand in een andere afvalcontainer, waarna het vuur om zich heen sloeg en een loods als verloren beschouwd kan worden. Brandstichting? Directeur Ton van der Giessen denkt van niet. ,,Op het lijstje met scenario's staat dit helemaal onderaan.”

Vechtdal