Volledig scherm
De bestelauto raakte zwaarbeschadigd. Brokstukken lagen bezaaid over de N343. © 112 Hardenberg

Ravage op N343 bij Hardenberg na frontale aanrijding

Een ravage vanochtend op de Jachthuisweg (N343) bij Hardenberg. Daar botsten een bestelauto en een personenauto frontaal op elkaar bij de kruising met de Middenweg.

Het ongeluk gebeurde even na 07.00 uur toen een bestelauto vanaf de Middenweg de N343 op wilde draaien richting Hardenberg. De bestuurder zag daarbij een automobilist die uit de richting van Hardenberg kwam over het hoofd, met een frontale aanrijding tot gevolg.

De bestelauto lag na de botsing aan de voorzijde volledig in de kreukels. De andere auto, een witte Volkswagen, liep ook flinke schade op aan de rechter voorzijde. De weg lag bezaaid met brokstukken, wat voor de nodige problemen voor het overige verkeer zorgde.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. 

  1. GroenLinks: NAM moet stoppen met gaswinning na lekkage Collendoornerveen
    PREMIUM

    GroenLinks: NAM moet stoppen met gaswinning na lekkage Collendoor­ner­veen

    GroenLinks in Overijssel pleit voor stopzetting van de installatie die NAM in gebruik heeft in Collendoornerveen. Die lekte in het verleden, is inmiddels gerepareerd en klaar om weer gebruikt te worden. De NAM doet allerlei tests om de installatie op eventuele nieuwe lekken te controleren. Wat betreft Statenlid Robert Jansen hoeft dat helemaal niet. ,,Je moet de hele troep niet meer willen opstarten.”

Vechtdal