Raadsleden laten zich in 2010 informeren door huizenbezitters op Park Moscou. Permanente bewoning werd jarenlang gedoogd, met ups en downs.
Volledig scherm
PREMIUM
Raadsleden laten zich in 2010 informeren door huizenbezitters op Park Moscou. Permanente bewoning werd jarenlang gedoogd, met ups en downs. © FFU Press Agency/Wilco van Driessen

Recreatiepark Moscou bij Bergentheim wordt legale woonwijk: kogel door de kerk

Park Moscou bij Bergentheim wordt meer dan een halve eeuw na de opening omgevormd van recreatiepark tot officieel woongebied. Het Hardenbergse college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor om het park een woonbestemming te geven. Tot nu toe werd het illegale permanent bewonen van de recreatiewoningen steeds gedoogd, waarvoor om de paar jaar een nieuw besluit moest worden genomen. 

 1. Henk Wijngaard ziet Piet-Cees wel op Haagse pluche: ‘20.000 stemmen haalbare kaart’
  PREMIUM
  video

  Henk Wijngaard ziet Piet-Cees wel op Haagse pluche: ‘20.000 stemmen haalbare kaart’

  Luid toeterend draait een Volvo-truck vanaf rotonde Witte Paal de Ommerweg op en stopt naast de carpoolplaats op dit knooppunt van de N34 en N36. Op het canvas van de oplegger prijken het hoofd en verkiezingsleuzen van Piet-Cees van der Wel. De Hardenbergse CDA’er, die op de 35ste plaats van de kandidatenlijst staat voor de komende Kamerverkiezingen, trapt maandagochtend met deze presentatie zijn campagne officieel af.
 1. Zwolse horeca wil punt maken en zet in weekend terras buiten
  Play

  Zwolse horeca wil punt maken en zet in weekend terras buiten

 2. Wat vindt het Veiligheidsberaad van de onvrede horecaondernemers
  Play

  Wat vindt het Veilig­heids­be­raad van de onvrede horecaon­der­ne­mers

Vechtdal